Untitled design (40)

DEFENDO ACADEMY

DEFENDO Akademija je osnovana 2011 godine u Hadžićima. Djelatnost i ciljevi Akademije su izučavanje borilačkih vještina, vještina samoodbrane i modernih koncepcija borenja sa posebnim naglaskom na Combat Ju jitsu  (Jissen ju jitsu na japanskom).

Untitled design (40)

Treniraj uz najbolje trenere i uslove!

  • Iskoristi super priliku i pridruzi se nasem uspjesnom kolektivu!
  • Combat Ju jitsu je moderniji, sveobuhvatniji jujitsu stil orijentiran prvenstveno na realnu borbu.
  • Naziv stila odnosi se na sistem borenja koji je duboko ukorijenjen u tradicionalnim japanskim jujitsu stilovima, ali također uzima mnogo elemenata iz drugih borilačkih vještina, sportova i sistema kao što su: Boks, Fairbairn’s Gutter Fighting (Defendu), Muay Thai/Lethwei, Wrestling, Sambo, Kosen judo, Jiu jitsu.
  • Combat Ju jitsu je prije svega sistem borenja namijenjen realnoj primjeni na ulici, ali uz to ima i takmičarsku varijantu sa decidno regulisanim sportskim pravilima.
  • Pored Combat ju jitsu, u okviru Akademije se također izučavaju Libre Fighting i Piper Blade Combatives kao koncepti korištenja i upotrebe hladnog oružja.
  • Defendo Akademija svoje aktivnosti obavlja pod mentorstvom Stevea Barnetta iz Velike Britanije, vodećeg autoriteta u svijetu kada je u pitanju Combat Ju jitsu te je punopravni član World Alliance of Martial Arts, Goshin ryu International i Combat jujutsu international federation.
  • Libre Fighting u okviru Akademije se radi pod supervizijom Haroon Darr-a (Velika Britanija) te uz kontrolu Scott Babb-a (USA), Osnivača sistema.
  • Piper Blade Combatives se također radi uz kontrolu Haroon Darr-a iz Velike Britanije te Osnivača sistema Nigel February-ja iz Južne Afrike.
Untitled design (40)
0 +

Aktivnih igrača

0 +

Takmičenja

DEFENDO ACADEMY - COMBAT JU JITSU

MI NE KORISTIMO MAŠINE - MI IH PRAVIMO !!!Povećajte samopouzdanje, dovedite tijelo u vrhunsku formu i naučite se odbraniti od svake vrste napada uz najkompletniju borilačku vještinu Dalekog Istoka!Upis novih članova i početak treninga: 02. septembar 2021. godine, sala DEFENDO Academy, KSIRC Hadžići.

UPIS NOVIH ČLANOVA U TOKU!

Vršimo upis novih članova!

Termini treninga:
STARIJA GRUPA:
ponedjeljak-srijeda-petak od 19:45 do 21:15
subota od 11:30 do 13:00
MLAĐA GRUPA:

ponedjeljak-srijeda-petak od 18:20 do 19:30

Naši treneri

Untitled design (40)
MUHAREM KEŠKO
TRENER
AMIR RAMIĆ
TRENER

Foto galerija

Upisi našu akademiju!

UPIS U TOKU
Vršimo upis novih članova! Termini treninga: STARIJA GRUPA: ponedjeljak-srijeda-petak od 19:45 do 21:15 subota od 11:30 do 13:00 MLAĐA GRUPA: ponedjeljak-srijeda-petak od 18:20 do 19:30
Pošalji nam svoje podatke
KSIRC LOGO

Tvoj centar za sport, kulturu i rekreaciju!

© 2021 MDigital