Kenan KiKi Halvadzija – Trail trčanje

Kenan Kiki Halvadžija na trkama učestvuje sa majicom na kojoj je logotip KSIRC

Trail trke – BiH
Trail trčanje postalo tako popularan oblik rekreacije, da  sve više trkača koji se radije skreću na prirodnu stazu, a ne na cestu.  
Trail trčanje (trčanje u prirodi) steklo je veliku popularnost zahvaljujući atraktivnim videozapisima i fotografijama na kojima trkači trče po planinskim grebenima, penju se među oblake i jurcaju niz vrtoglave nizbrdice. Međutim, ovakav prikaz trail trčanja također pokreće značajan strah kod početnika, koji ne zamišljaju trčanje uzbrdo, jer je hodanje po prirodnim stazama već sasvim dovoljan napor.
 
Naš sugrađanin Kenan KiKi Halvadzija posljednjih nekoliko godina aktivno se bavi trail trčanjem, učestvovao je na mnogim trail trkama u državi i regionu te ostvario zapažene rezultate. Učešćem na mnogobrojnim trkama na najbolji način promoviše mjesto odakle dolazi i daje doprinos pozitivnom imidžu Općine Hadžići i njenim prirodnim ljepotama.
 
Ovim putem se želimo zahvaliti Kenan KiKi Halvadzija jer na trkama na kojim učestvuje nosi majicu sa utisnutim logom JU KSIRC Hadžići, na taj način promoviše našu ustanovu, općinu i lokalnu zajednicu općenito.

Nama je zaista uvijek iznimno zadovoljstvo podržati svakog individualnog sportistu sa Općine Hadžići. Zahvalni smo Kenanu zbog promocije naše ustanove.

Ilijas Kovačević

Leave a Reply

NEDAVNE OBJAVE

DRUŠTVENE MREŽE

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER