Prof. dr Kasim Tatić “Moć uvjerenja, važnost pitanja i nužnost promjena”

Multimedijalna sala Hadzici | 15.06.2022

Moć uvjerenja, važnost pitanja i nužnost promjena

Intelektualni dernek pod nazivom „Moć uvjerenja, važnost pitanja, nužnost promjena“ održaće se u organizaciji Udruženja za  razvoj, krativnost i okoliš  AMAXIMUS u srijedu 15.06. 2020 u 17 sati, na lokaciji Multimedijalna sala Hadžići, J.U. Kulturno-sportski i rekreacioni centar Hadžići.

Sponzor ovog događaja je kompanija BH Telecom, koja je kao društveno odgovorna kompanija prepoznala doprinos koji  udruženje Amaximus ostvaruje u promoviranju kreativnijeg pristupa individualnom i društvenom razvoju, u ovom slučaju vještina razumijevanja, prilagođavanja i upravljanja promjenama.

Cilj je upoznati slušaoce sa najvažnijim odrednicama uspješnog prilagođavanja  i upravljanja promjenama zasnovano prvenstveno na sagledavanju značaja koja usvojena uvjerenja imaju u tom pogledu, i to u najvećoj mjeri kroz prezentaciju i objašnjavanje praktičnih životnih situacija. Osnovna poruka koja se želi uputiti slušaocima jeste da promjene predstavljaju priliku a ne prijetnju, te da je ovladavanje umijećem uspješnog i efektivnog upravljanja promjenama izuzetno važno za uspjeh na svim poljima, od privatnog do poslovnog. Postavljanje pravih pitanja  rezultira  odabirom adekvatnih metoda kojima se željene promjene mogu efikasnije realizirati i iskoristiti za individualni i timski, odnosno organizacioni napredak.

 

Ovaj događaj je od velikog značaja za nas. Zaista nam je iznimno zadovoljstvo ugostiti ekipu BH UG Amaximus i uvaženog predavača gospodina Kasima Tatića.

Ilijas Kovačević | Direktor JU KSIRC Hadžići
Datum i vrijeme: 15. juni 2022. godine, u 17:00
Predavač: Kasim Tatić
Facebook
LinkedIn

BH TELECOM

Extra mobilni paketi
novo

NEDAVNE OBJAVE

DRUŠTVENE MREŽE

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

PROJEKAT PODRŽALI

© 2021 MDigital