Promocija knjige “Svi naši zmajevi, 10 godina sportske karikature i ilustracije 2011. – 2021

K-Hub | Prvi Hub na teritorije Općine Hadžići

Promocija knjige “Svi naši zmajevi, 10 godina sportske karikature i ilustracije 2011. – 2021.”

Promocija knjige “Svi naši zmajevi, 10 godina sportske karikature i ilustracije 2011. – 2021.” Zdravka Cvjetkovića održaće se u JU Kulturno – sportski i rekreacioni centar Hadžići u subotu 12. februara 2022. godine sa početkom u 19 sati. Uz promociju posjetioci će imati priliku da vide i izložbu gdje će biti prikazan dio karikatura i ilustracija objavljenih u knjizi.

Nakon 2018. i 2019. godine i 5 održanih izložbi “Svi naši zmajevi” širom BiH, autor je 2021. godine odlučio da publikacijom obilježi jubilej od 10 godina bavljenja sportskom karikaturom. Riječ je o ilustracijama i karikaturama koje prate uspjehe BH sportista u zadnjih 10 godina, sa posebnim osvrtom na fudbalsku reprezentaciju koja je u tom periodu napravila i istorijski uspjeh plasiravši se na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. Knjiga je od izlaska u drugoj polovini 2021. godine promovisana u mnogim BH gradovima.
Pored izložbe i druženja sa autorom posjetioci će imati priliku da na promociji kupe knjigu “Svi naši zmajevi” po promotivnoj cijeni.

Nama je zaista zadovoljstvo da je gospodin Zdravko Cvjetković odabrao K-Hub za obilježavanje desete godišnjice bavljenja sprtskom karikaturom. Nastavit ćemo u narednom preriodu sa promocijama, projektima i edukacijama u K-Hubu.

Ilijas Kovačević | Direktor JU KSIRC Hadžići

Promo video u nastavku

Redovni sastanki i prezentacije postali su svakodnevnica u K-Hubu. Kroz naredni period očeujemo mnogo više ovakvih dešavanja, a početkom februara očekujemo prve kurseve i radionice za učenike i studente.

Kako postati član K-Huba, kao i sve pogodnosti i programe možete pronaći klikom ispod:

BH TELECOM

Extra mobilni paketi
novo

NEDAVNE OBJAVE

DRUŠTVENE MREŽE

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Pošalji nam poruku

Pridruži se timu K-Hub

PROJEKAT PODRŽALI

© 2021 MDigital